Brøndstiger

Vi har et stort udvalg af brøndstiger i vores program.

Vi tilbyder brøndstiger i flere forskellige materialer – Rustfrit stål, syrefast rustfrit stål, galvaniseret samt i glasfiber. Med disse kombinationsmuligheder, kan vi være behjælpelige med alle tænkelige opgaver. Vi har desuden en lang række ekstraudstyr til brøndstiger.

De stiger vi tilbyder er fra Tyske Hailo, som er kendt for deres høje professionelle kvalitet, hvilket har resulteret i at de i dag er markedsledende.
Hailo er kendt for sin store fleksibilitet inden for deres stigeprogram og tilbyder alle former for stiger. Vi markedsfører deres program til professionelle, og kan tilbyde stiger i 4 kvaliteter, 2 bredder og alle længder, samt en mængde tilbehør som rygbøjler, platforme, nedstigningshåndtag osv.
Alle stiger fra Hailo er afprøvet og lever op til alle godkendelser og er under stadig udvikling.
Man får med andre ord, en populær og gennemtestet brøndstige, med muligheder for tilpasning til lige netop dit behov.
En ordentlig brøndstige gør det meget lettere, når der skal foretages nødvendige vedligeholdelse af brønde, ledninger, tilsyn af kamre, bygværker o. lign. Derfor bør man prioritere, at få monteret en HAILO kvalitets brøndstige.

Skal du bruge en brøndstige? DKRT tilbyder specielløsninger, så alle behov kan dækkes, ligesom vi også kan være behjælpelige med montage.
Kontakt Dansk Kloak RenoveringsTeknik, så finder vi en løsning, som passer lige netop til din brønd. Vi kan kontaktes på telefon: 43 43 43 60 eller på e-mail: info@dkrt.dk

Der er lukket for kommentarer.