Hailo 6 – Specialdæksler

At vælge det rigtige dæksel til en brønd eller kammer, kræver stor ekspertise og erfaring, da der findes utrolig mange dæksler på markedet, og det gælder om at finde det dæksel, som dækker sit behov bedst, både funktionelt og rent økonomisk.

Hos Dansk Kloak RenoveringsTeknik forhandler vi et bredt udvalg af dæksler til brønde og kamre. Der er mange forskellige forhold, man bør have i tankerne når man vælger blandt de forskellige typer dæksler.

Vi forhandler blandt andet lugt- og vandtætte dæksler, som kan monteres på allerede eksisterende brønde. Vi tilbyder dæksler af mærket Hailo.

Hailo producerer special-dæksler til spildevandsbrønde, vandboringer, underjordiske teknikrum, kamre, gøglerbrønde, i alle udformninger og belastninger.
Med over 124 forskellige standard modeller samt det vi fremstiller efter kunde opgaver, er vi meget fleksible – med alt lige fra isoleret ”låg” med udluftning til speciel udgaver for belastning op til 90 tons jf. bestemmelserne i EN124, har vi også et til din opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos DKRT, hvis du skal bruge et dæksel til en brønd. Så har vi helt sikkert en løsning som passer til dit projekt. Vi kan kontaktes på telefon: 43 43 43 60 eller via e-mail: info@dkrt.dk

HAILO har et stort udvalg og sortiment af dæksler, i både runde og firkantet modeller, også som underforsinket og op til belastning klasse F 900 kN

Brønde of EL - Gøglerbrønd
Dæksler

AT-vejledning – Faldsikring | AT-vejledning – Hejseredskaber og spil | AT-vejledning – Tekniske hjælpemidler

Der er lukket for kommentarer.