Quick-Lock

Hos Dansk Kloak RenoveringsTeknik har vi stor erfaring med NO-DIG
Quick-Lock er fra den Tyske virksomhed Uhrig Kanaltechnik GmbH, og er et patenteret produkt til at udbedre skader i kloakledninger, som er blevet utætte i samlinger, på grund af bevægelser omkring ledningen, hårdhændet rensning eller trafikbelastning.

Quick-Lock fungerer således, at man kører den syrefaste rustfrie stålmanchet med EPDM gummitætning på, ind i ledningen på en Packer, og blæser den op med trykluft. Dette sikrer en forstærkning af røret, samtidig med at man får tætnet utætheder.
Der er udført masser af test med statisk belastning, tætheden ved tryktest osv.
Quick-Lock manchetten bliver fastmonteret mekanisk, dette betyder at man slipper for kemiske produkter som lim, harpiks og lign. og ikke skal tage hensyn til tørretid og temperaturer, og har gennemløb i Packeren så overpumpning ikke er nødvendigt.

Quick-Lock er et system til punktreparation af kloakledninger fra Dn150 mm til Dn1600 mm, hvor reparationen udføres fra den indvendige side. Mellem Dn150 og 800 monteres Quick-Lock ved hjælp af en Packer, og på de store størrelser monteres de manuelt.
Quick-Lock består af et syrefast rustfri ”rør” med en udvendig EPDM gummipakning, og monteres alene ved pres på fra en patentanmeldt lås.

Mange opgaver kan løses uden opgravning, hvis du er i tvivl om man kan benytte Quick-Lock på din opgave, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har mange års erfaringer med Quick-Lock og rådgiver således gerne med udgangspunkt i denne, men også i forhold til andre opgravningsfri renoveringsmetoder.
Kontakt Dansk Kloak RenoveringsTeknik på: 43 43 43 60 eller e-mail: info@dkrt.dk

Der er lukket for kommentarer.