STIGER OG DÆKSLER

Stiger og specialdæksler

Her finder du et meget omfattende udvalg af facadestiger, brøndstiger/skaktstiger og monterings- og sikkerhedsudstyr til stiger samt specialdæksler.

DKRT tilbyder kvalitetsprodukter fra tyske Hailo‘s indenfor fastmonterede stiger, facade- og skakt-/brøndstiger samt dæksler.

Hailo er et brand, som står for kvalitet, design og fleksibilitet, og deres stige- og dækselløsninger er i en verdensklasse, som kan bruges til at løse opgaver inden for VA- og spildevandsbranchen, rensningsanlæg, bygninger, brønde/kammer samt masse af andre steder, hvor der kræves adgangsveje.

Vi levere alle typer facade- og skaktstiger i rustfrit stål, galvaniseret stål, aluminium og glasfiber og fås i tre bredder og fire forskellige design. Vi lagerfører tilbehør som stigetrin, flydestiger, klapstiger, stigehåndtag,  enkelt- eller dobbelt udstigningshåndtag, platforme, udstigningsgelænder og udstigningsplatforme, faldsikring, faldsele, treben, fladblokke, hejsearme, rygbøjler, gelændere, stigeafspærringer, stigeelevatorer mm.

Vi har desuden et bredt udvalg af dæksler til brønde og kamre.

Vi hjælper gerne med montering af stigerne og udfører også den lovpligtige årskontrol.

 

Få professionel rådgivning

Ring på 4343 4360 eller skriv til os hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken type udstyr eller tilbehør, du skal bruge.